Niels Destadsbader neemt ingrijpende beslissing over zijn carrière: "Ik zet een stap achteruit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader neemt ingrijpende beslissing over zijn carrière: "Ik zet een stap achteruit"

Niels Destadsbader neemt ingrijpende beslissing over zijn carrière: "Ik zet een stap achteruit"

Het zijn geen makkelijke tijden geweest voor zanger en presentator Niels Destadsbader. Zowel in zijn privéleven als in zijn carrière kreeg hij wat tegenslagen te verduren. Maar hij hoopt nu uit het diepste punt te zijn.

Zo mag hij deze week de MIA's presenteren, en start volgende week zijn nieuwe, eigen programma 'Ik Vraag Het Aan'. Zo zal hij BV's over de vloer krijgen, die moeten zeggen welk nummer voor hen een speciale betekenis heeft en waarom. Het is de bedoeling dat de BV's hun ziel blootleggen en hun gevoelige kant durven te laten zien.

Er was heel wat heisa toen uitlekte hoeveel de VRT Niels zou betalen. HLN schreef onlangs dat de VRT Niels nu 'De Warmste Week' en de 'MIA's' liet doen om hun geïnvesteerde geld nog te doen renderen. Harde woorden voor Niels.

"Ik ben onderweg gestopt met alles te lezen wat over mij verschijnt, want ik heb gemerkt dat ik er veel te ongelukkig van werd. Het waren vooral fantastische dingen om te doen", aldus Niels in Dag Allemaal.

"En uiteraard zou het leuker zijn als er ook van bepaalde journalisten eens positieve feedback op komt. Ik heb de keerzijde van de medaille wel genoeg gezien de afgelopen twee jaar."

Zangcarrière

Zijn zangcarrière ligt al een tijdje stil. "Ik vond het verstandig om 'n stap achteruit te zetten en eens te bezinnen over wat anders en nog beter kan. Een beetje tijd voor jezelf kopen, dat helpt altijd. Daar is het nu het moment voor, dat er weer wat honger komt bij het publiek."

"We zijn nummers aan het schrijven, we zijn nieuwe plannen aan het smeden. Maar we gaan een jaar niet spelen, dus ook deze zomer gaan we nog niet optreden, even de stekker eruit."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws