'De Mol'-kandidate Leïla is zojuist mama geworden: "Wat een heerlijke naam" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'De Mol'-kandidate Leïla is zojuist mama geworden: "Wat een heerlijke naam"

'De Mol'-kandidate Leïla is zojuist mama geworden: "Wat een heerlijke naam"

Leïla uit ‘De Mol’ leeft op een roze babywolk. De kandidate is deze week opnieuw mama geworden. Op Instagram stelt ze de kleine spruit meteen aan de wereld voor.

Twee maanden geleden werd Comfort Achuo ontmaskerd als de mol. Goede vriendin Leïla slaagde er niet in haar te ontmaskeren en moest het spel als vierde verlaten na de befaamde 'Back to the Future'-proef. Maar geen geluk in het spel betekent geluk in de liefde, daar kan de 34-jarige antropologe over meespreken.

Leïla en haar vriendin leven op een roze wolk, want ze mochten zojuist hun tweede kindje verwelkomen. Begin deze week mochten de twee mama’s hun dochtertje in de armen sluiten. “Onze dochter, Donna, is geboren”, laat de ‘De Mol’-kandidate weten op Instagram. Daarbij deelt ze een kiekje met hun kleine wondertje. “Dikke merci, UZ Gent, voor de goeie zorgen”, wil Leïla nog kwijt.

'Mol'-felicitaties

In een mum van tijd wordt de kersverse mama overladen met gelukwensen. “Félicitations”, reageert presentator Gilles De Coster. “Wat een heerlijke naam, proficiat!”, schrijft ex-mol Uma. Zo denkt ook ‘Café De Mol’-pannellid Leen Dendievel er exact over. “Oh, fantastisch! Dikke proficiat”, wenst medekandidaat Matteo Simoni Leïla toe. Maar ook medekandidaten Toos, Samya en Ruben en voormalige ‘De Mol’-gezichten Anke, Annelies, Nele, Samira en Jasmien wensen de mama's alle geluk van de wereld toe.

Populair

Laatste nieuws