De Romeo's hebben bijzonder heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

De Romeo's hebben bijzonder heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

De Romeo's hebben bijzonder heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

De Romeo's vieren dit jaar een zeer belangrijke mijlpaal. Zo staan ze inmiddels 20 jaar op het podium. En het trio denkt ook nog lang niet aan stoppen.

Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi treden ondertussen al twee decennia samen op. Dat laat Davy weten via zijn Instagrampagina. "Al 20 jaar delen we lief en leed samen. Alleen zoals echte vrienden dat doen", schrijft hij bij een prachtige foto waarop hij samen poseert met Chris en Gunther. "Dikke proficiat!", klinkt het onder meer in de comments onder de Instagrampost.

En blijkbaar denkt het trio ook nog lang niet aan stoppen. "Zolang wij het leuk vinden en het publiek ons niet beu is, gaan we door", vertelde Chris Van Tongelen onlangs nog in het weekblad Story. En het is duidelijk menens. "Desnoods moeten die andere twee mij maar in een rolstoel voortduwen op het podium", aldus de zanger.

Geen nieuwe Romeo

Bovendien zullen ze altijd met hun drietjes blijven. "Het zal wel altijd met ons drie zijn", aldus Chris. "Wil iemand van ons stoppen, dan stoppen we er alle drie mee. We zullen nooit in een tv-programma op zoek gaan naar een nieuwe Romeo. Of het moest ineens een compleet nieuw trio zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws