Eén dag na hun huwelijk: Regi en Kristel kondigen groot nieuws aan over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eén dag na hun huwelijk: Regi en Kristel kondigen groot nieuws aan over gezinsuitbreiding

Eén dag na hun huwelijk: Regi en Kristel kondigen groot nieuws aan over gezinsuitbreiding

Gisteren stapte Regi Penxten (47) in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Kristel Hubeny (35). Dag Allemaal kon hen vlak voor hun sprookjeshuwelijk spreken voor een uitgebreid dubbelinterview. En daarin hadden de twee tortelduifjes ook groot nieuws te melden over hun kinderwens.

Regi Penxten verhuisde onlangs naar het huis van Kristel in Genk. Al zijn daar wel nog enkele verbouwingen nodig volgens de dj. "We hebben hier iets te weinig plaats, dus we gaan verbouwen. Parket leggen, wat kamers erbij, die trap in het midden van de living weg ... We denken ook aan een zwembad, want dat had ik in Heusden-Zolder", aldus Regi.

Eerder gaven Regi en Kristel al aan dat ze nog een kinderwens hadden. Wordt er dan ook een ruimte voorzien voor een extra kinderkamer? "Ja, die komt er wel", zegt de dj. Al blijven de twee twijfelen of ze aan gezinsuitbreiding willen doen of niet. "We hebben even een piek gehad dat we dachten: komaan, we doen het. Dan heeft het rationele weer even de bovenhand gehaald. En nu staat het op neutraal, denk ik." Dat beaamt Kristel.

Herorganiseren

"Op zich zou ik nog heel graag een tweede kind willen, maar veel vriendinnen zeggen: 'Weet je wel waar je aan begint?' Dat boezemt mij wat angst in, ik word ook ouder. Het aantal uren dat ik werk en het aantal uren dat Regi werkt, valt op dit moment niet te combineren met een kind, tenzij we gaan herorganiseren. Ik wil niet zomaar een nanny bij dat kindje zetten. Maar we gaan dus sowieso wel een babykamer voorzien", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws