Bijzonder droevig nieuws over zangeres Wendy Van Wanten (64) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijzonder droevig nieuws over zangeres Wendy Van Wanten (64)

Bijzonder droevig nieuws over zangeres Wendy Van Wanten (64)

Dylan Vanholme (39), de zoon van Wendy Van Wanten, is opnieuw gelukkig in de liefde. Zo vormt hij al zeven maanden een koppel met Amber Verleyen (30). Maar in een interview in Dag Allemaal vertellen de twee nu dat Amber haar schoonmoeder Wendy Van Wanten nog nooit ontmoet heeft.

Dylan en Amber laten er geen gras over groeien. Nadat ze eerder al gingen samenwonen, gaan ze nu ook samenwerken. "Ja, Amber komt mij meehelpen op kantoor, maar in ruil wil ik ook helpen om haar muziekcarrière op de rails te krijgen. Ze heeft er het talent voor. Ik snap niet dat nog niemand haar heeft opgepikt, eerlijk gezegd", vertelt Dylan deze week in Dag Allemaal.

Maar Dylans mama, Wendy Van Wanten, kreeg haar nieuwe schoondochter nog niet te zien. "Nog niet in persoon. Ze vindt de filmpjes die we maken wel altijd leuk. Ik kijk er enorm naar uit om haar te ontmoeten. Op een première misschien ergens?", vraagt Amber zich luidop af. "Of in de studio. Waarom niet?", reageert Dylan. "O ja, dat zou ik geweldig vinden. Een duet met jouw mama? Heel graag! Ik zet het op m'n bucketlist", aldus Amber. Toch blijft het opmerkelijk dat Wendy en Amber elkaar nog niet ontmoet hebben.

Eigen leven

"We hebben allemaal ons eigen leven, hè", zegt Dylan daarover. "Ik ga op zondag geen taart eten bij m'n moeder. Dat hebben we nooit gedaan. Iedereen heeft het druk, het is heel moeilijk om af te spreken. Maar er is contact, hoor. En we weten wat we aan elkaar hebben", klinkt het.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws