Eline uit 'De Mol' deelt hartverscheurende boodschap voor overleden zoontje: "Vandaag zou je 1,5 zijn"

230715elinemichielsinstagram
Eline Michiels, die in 2017 ontmaskerd werd als de saboteur in 'De Mol', verloor anderhalf jaar geleden haar pasgeboren zoontje. Midden juli mocht ze haar tweede zoontje verwelkomen, al valt het verlies van haar eerste zoontje haar nog bijzonder zwaar. Zo deelde ze zopas een pakkend bericht op Instagram.
Vorig jaar sloeg het noodlot toe voor Eline Michiels. Amper 7 weken na de geboorte, moesten zij en haar partner Steve afscheid nemen van hun zoontje Eugène. Op 14 juli mocht het koppel hun tweede zoontje verwelkomen, Norbert. Op Instagram staat Eline nu stil bij het verlies van haar eerste kindje.
"Mijn lieve, kleine Eugène. Vandaag zou je anderhalf zijn, maar jouw broer is met zijn 7 weken en 1 dag al ouder dan jij ooit zal zijn. Een andere moeilijke dag om te schrappen van de lijst ‘die hebben we dan ook weer gehad’. Het is gelukkig waar wat ze zeggen. Het verzacht. Norbert verzacht. Maar hij verzacht niet het verdriet. Hij verzacht niet de snijdende pijn bij het denken aan wat kon zijn, de opkomende tranen bij het zien rondhuppelen van leeftijdgenootjes. Hij verzacht niet het nooit ophoudende gemis en de denkbeeldige toekomstperspectieven die altijd met ons zullen meegroeien", schrijft Eline.

Mijlpaal

"Hij verzacht wel het gemoed. Hij laat mijn hart weer smelten van trots. Ik kan weer moederen en mijn liefde voor twee, geven aan één. Hij droogt de tranen sneller en maakt mijn lach echter. Hij brengt jou dichterbij dan ooit, terwijl je steeds langer van ons bent verdwenen. 7 weken en 1 dag, nietszeggend voor velen, een mijlpaal voor ons. Een mijlpaal waar het voor jou stopte en waar het hopelijk voor jouw kleine broer allemaal nog moet beginnen. Ik zie jullie ontzettend graag, allebei, want met de komst van jouw broer werd mijn liefde niet gedeeld door twee, maar verdubbeld vóór twee."