Matthieu uit 'Blind Getrouwd' komt er meteen voor uit: "Echt een dealbreaker voor mij"

230908matthieublindgetrouwdvtm
Jolien en Brecht en Emma en Emile zagen we maandag al in het huwelijksbootje stappen in ‘Blind Getrouwd’, morgen is Matthieu aan de beurt. Wie de gelukkige is, weten we nog niet. Maar het is wel duidelijk wat de kandidaat van een relatie verwacht.
Morgen geeft de Matthieu, de 32-jarige IT Team Manager uit Overijse, zijn jawoord aan Fleur of Isabelle. “Ik ben totaal geen stresskip, maar ik heb nog nooit zoveel zenuwen gehad als het moment dat ik voor die deur stond. Ik had klamme handjes, een droge keel en mijn hart bonsde bijna uit mijn borstkas”, herinnert hij zich in Flair. Nochtans heeft de kandidaat niet zoveel vereisten.
“Ik vond het heel moeilijk om afknappers op te sommen op uiterlijk vlak, want niemand is perfect, dus ik wil niemand ook afrekenen op uiterlijkheden. Mijn exen zijn ook allemaal verschillende types”, klinkt het bij Matthieu. “Bij mij zijn dealbreakers vooral mensen die negatief ingesteld zijn en die me mijn vrijheid niet gunnen.” Hij steekt het niet onder stoelen of banken: “Ik heb ook een zelfstandige vrouw nodig wiens handje ik niet voortdurend moet vasthouden.”

Eigen leven

“Ik wil mijn eigen identiteit behouden en dat kan je alleen maar als je ook nog dingen apart doet”, legt de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat uit. Zo hecht hij veel belang aan op stap gaan met vrienden of alleen op reis kunnen gaan. “Ik zou het tof vinden als mijn vrouw dat ook doet en dat ze zelf haar eigen leven durft te leiden, naast dat van ons als koppel”, besluit Matthieu.
En niet te vergeten: zijn vurige kinderwens! Maar dat zou geen probleem mogen vormen. “Dat moest je ook al vrij vroeg in de vragenlijsten aanduiden, dus ik was er honderd procent zeker van dat ze me niet zouden matchen met iemand die geen kindjes wil”, aldus Matthieu.