Eva Pauwels krijgt het moeilijk bij haar kinderen: "Snijdt in mijn moederhart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eva Pauwels krijgt het moeilijk bij haar kinderen: "Snijdt in mijn moederhart"

Eva Pauwels krijgt het moeilijk bij haar kinderen: "Snijdt in mijn moederhart"

Eva Pauwels, de ex van Jacques Vermeire, dook onlangs eenmalig op in ‘De Vermeires’. Tot haar grote vreugde kreeg ze bezoek van haar twee kinderen Maxime en Julie. Hun band lijkt intussen weer dik in orde, maar dat is ooit anders geweest.

Over een gastoptreden in ‘De Vermeires’, de realityreeks van Jacques Vermeire en zijn kroost, hoefde Eva Pauwels geen twee keer na te denken. “Ik ben uiteindelijk wel familie, hé. Ik ben de mama en dat zal altijd zo blijven”, besluit ze in HLN Showbits. “Maar ik was wel vereerd natuurlijk. Eenmalig, dat is genoeg. Voor de rest is het hun programma, maar ik vond het wel leuk om zo eens te komen piepen.”

De band tussen Eva en haar kinderen lijkt zo goed als hersteld. Maar dat contact is lang niet altijd goed geweest. Enkele jaren geleden is hun mama volledig ontspoord na haar alcoholverslaving. Vooral dat ze haar kinderen niet meer zag, daar heeft Eva als moeder serieus van afgezien. “Enorm, dat snijdt in mijn moederhart”, geeft ze eerlijk toe. “Dat is een keuze die ik niet zelf gemaakt heb.”

Nadat Jacques en ik uit elkaar gingen, heb ik er niet voor gekozen om het moederschap plots niet meer au sérieux te nemen en eens lekker verslaafd te raken en op de verkeerde mannen of vrouwen te vallen”, vervolgt ze. Eva kwam langzaamaan in een destructieve cirkel terecht. “Dat is een duiveltje dat langzaam in uw leven komt geslopen. Tot je zegt: ‘En nu is het genoeg geweest, ik ben alles aan het verliezen’. En dan vecht je”, klinkt het vastberaden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws