Spijt van vertrek bij 'The Masked Singer'? Niels Destadsbader antwoordt eerlijk TV en Radio
TV en Radio

Spijt van vertrek bij 'The Masked Singer'? Niels Destadsbader antwoordt eerlijk

Spijt van vertrek bij 'The Masked Singer'? Niels Destadsbader antwoordt eerlijk

Omdat Niels Destadsbader overgestapt is naar de openbare omroep moest hij ook zijn “kindje”, ‘The Masked Singer’, uit handen geven. De presentator gaf zijn stokje door aan Jens Dendoncker, die het volgens Niels schitterend doet. Maar begint hij het programma niet stilaan te missen?

“Jens wilde echt mijn zegen. Maar als ik het één iemand gun, dan is het Jens wel”, vertelt Niels Destadsbader in TeVe-Blad. “We zijn vrienden en hij doet dat heel goed.” Toch was het in het begin even wennen om zijn woorden uit iemand anders mond te horen. “’The Masked Singer’ zal altijd mijn kindje blijven. Door mijn grapjes en woordspelingen heb ik dat programma mee gekleurd”, denkt de voormalige presentator erover.

“Maar kijk, VTM heeft mij niet buitengegooid, hé. Het was míjn keuze om naar de VRT te gaan”, beseft Niels. En daar heeft hij nog geen moment spijt van gehad. “Dat zou ook heel vroeg zijn. Er was wel al ‘Zomerhit’ en ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’, maar die grote entertainmentshow heeft inderdaad even op zich laten wachten”, vervolgt hij. “Maar in de ogen van veel mensen is mijn VRT-avontuur nu pas echt van start gegaan.”

Toch kon Niels het niet laten om enkele opnames van ‘The Masked Singer bij te wonen’. “Ik blijf dat natuurlijk een grote fan van het programma”, onderstreept hij in Primo. En ook van gemis is er sprake na die twee mooie jaren als presentator. “‘The Masked Singer” wordt ook door een geweldige ploeg gemaakt. Echt, ik zie al die mensen nog steeds graag”, aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws