Ex-'Familie'-acteur Vincent Banić maakt uit het niets groot nieuws bekend: "Komt terug" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-'Familie'-acteur Vincent Banić maakt uit het niets groot nieuws bekend: "Komt terug"

Ex-'Familie'-acteur Vincent Banić maakt uit het niets groot nieuws bekend: "Komt terug"

Vorig jaar vetrok Vincent Banić (Guido Van den Bossche) bij ‘Familie’ om zich op zijn culinaire carrière te focussen. Daarna verdween de acteur grotendeels uit het publieke oog, maar daar brengt de man van Bab Buelens binnenkort even verandering in.

Met één klik doet Vincent Banić op Instagram heel wat jeugdharten sneller slaan. De cast van de razend populaire jeugdreeks ‘Het Huis Anubis’ houdt na 14 jaar een eenmalige reünie. “Sibuna! Het Huis Anubis komt terug in december tijdens de Singalong van Studio 100 in het Sportpaleis”, kondigt Vincent, die Mick speelde in de reeks, vol trots aan op Instagram. “Blast from the past van de beste haircut van m’n leven, groetjes Mick.”

Tijdens de Singalong zal ‘Mick’ samen met Nienke, Amber, Fabian en co de grootste Anubis-hits nieuw leven inblazen. Samen met enkele andere verrassende special guests uit het verleden zullen ze er een spetterend feest vol nostalgie van maken. De fans van het eerste uur zijn alvast door het dolle heen. “Heerlijk”, “Geweldig”, “Oh my God, daar moet ik bijzijn”, “Kan niet wachten” en “Een droom die uitkomt”, reageren ze dolenthousiast.

Inslaan als een bom

En precies die reactie had Gert Verhulst verwacht. “Het zal inslaan als een bom. Je voelt dat Het Huis Anubis nog heel hard leeft bij die generatie”, zei de grote Studio 100-baas al in HLN Showbits. “Een paar jaar geleden heb ik enkele Anubis-nummers gezongen tijdens een throwback en heel de zaal zong van het eerste tot het laatste nummer mee. Dat was voor mij en grote verrassing, maar ik ben ervan overtuigd dat het weer zo zal zijn.” En gelijk zal hij krijgen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws