Dit zag niemand aankomen! Gert Verhulst en James Cooke kondigen geweldig nieuws aan samen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit zag niemand aankomen! Gert Verhulst en James Cooke kondigen geweldig nieuws aan samen

Dit zag niemand aankomen! Gert Verhulst en James Cooke kondigen geweldig nieuws aan samen

Gert Verhulst en James Cooke zijn twee handen op één buik. Het is intussen al een tijdje geleden dat de twee presentatoren de handen nog eens in elkaar sloegen. Maar daar brengen ze nu verandering in. De beste vrienden pakken uit met een leuke verrassing.

Als Gert Verhulst en James Cooke de koppen bij elkaar steken, weet je dat daar iets goeds uit zal komen. Denk maar aan ‘Gert Late Night’, ‘De Cooke & Verhulst Show’ of recent nog de musical ‘Vergeet Barbara’. Nu gaan de twee beste vrienden opnieuw samen in zee. Speciaal voor de grote Studio 100-fans komen ze met een geweldig initiatief op de proppen.

Op donderdag 7 december brengen Gert en James de grootste Studio 100-hits aller tijden naar het Sportpaleis met de spetterende Singalong-show. “Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden”, licht de grote Studio 100-baas al een tipje van de sluier op in het persbericht. Gert en James leiden de show als ceremoniemeesters in goede banen én brengen zelf ook enkele nummers uit jullie kindertijd.

16+

“We hopen dan ook dat jullie voluit meezingen. Het publiek is de grootste ster van de avond tijdens de Singalong”, aldus Gert. Het feest wordt afgesloten met een bangelijke dj-set. De line-up wordt later bekendgemaakt, maar het belooft alvast een spetterende avond te worden. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via studio100.com. Let op: enkel fans vanaf 16 jaar zijn welkom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws