"Gewoonweg wauw!": Véronique De Kock maakt volgers compleet gek in sexy nachtkleding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Gewoonweg wauw!": Véronique De Kock maakt volgers compleet gek in sexy nachtkleding

"Gewoonweg wauw!": Véronique De Kock maakt volgers compleet gek in sexy nachtkleding

Véronique De Kock (46) schitterde onlangs nog in 'De Verraders' op VTM. Nu pakt ze op Instagram uit met enkele prachtige kiekjes waarop ze poseert in een sexy pyjama.

Véronique De Kock is een vrouw die van veel markten thuis is. Zo heeft de voormagie Miss België ook al een tijdje haar eigen webshop en boetiek in Brasschaat: '1995 By Veronique De Kock', verwijzend naar het jaartal waarin ze Miss België werd.

En Véronique staat ook zelf model om haar kledingstukken te promoten. Zo deelde ze zopas enkele kiekjes op Instagram waarop ze poseert in een blauwe, gestreepte pyjama. “Alles is beter in een pyjama”, staat er in het onderschrift te lezen.

Knapperd

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk en overladen Véronique met complimenten. “Knapperd!”, “Jij bent zo mooi!”, “Nog steeds een knappe verschijning”, “Wow, zo mooi!”, “Prachtige foto’s!” en “Gewoonweg wauw!”, lezen we onder meer tussen de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws