12 jaar na het einde van 'De Pfaffs': zo zien de kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff er nu uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

12 jaar na het einde van 'De Pfaffs': zo zien de kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff er nu uit

12 jaar na het einde van 'De Pfaffs': zo zien de kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff er nu uit

In 2002 kon Vlaanderen het reilen en zeilen van de familie Pfaff volgen in 'De Pfaffs'. Tien jaar later, op 1 januari 2012, werd de laatste aflevering uitgezonden op VTM. Maar hoe zien de (klein)kinderen van Jean-Marie en Carmen Pfaff er inmiddels uit?

Deze week was het groot feest ten huize de familie Pfaff. Zo mocht Jean-Marie Pfaff op 4 december 70 kaarsjes uitblazen. En die verjaardag werd uiteraard gevierd met heel de familie.

Zo deelde Debby Pfaff, de oudste dochter van Jean-Marie en Carmen, een prachtige foto van het feestgedruis op Instagram. Daarop zien we alle leden van de familie poseren, inclusief alle kleinkinderen: Shania en Kenji (de dochter en zoon van Sam Gooris en Kelly Pfaff, red.), Keano en Liam (de twee zonen van Debby Pfaff en Nicolas Liébart, red.) en Bruce en Fay (de zoon en dochter van Lyndsey Pfaff en Dave Volders, red.).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws