Hartverscheurend voor Eddy en Christa Planckaert: "Het zwaarste dat we al meegemaakt hebben" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hartverscheurend voor Eddy en Christa Planckaert: "Het zwaarste dat we al meegemaakt hebben"

Hartverscheurend voor Eddy en Christa Planckaert: "Het zwaarste dat we al meegemaakt hebben"

Het zijn drukke tijden voor de familie Planckaert. Niet alleen zijn ze volop bezig met de renovatie van hun kasteel en de opnames van het vijfde seizoen van ‘Château Planckaert’. Maar ze hebben ook hun handen vol met hun eigen theatershow, want binnenkort duiken Eddy, Christa en Francesco samen het theater in.

Binnenkort staan Eddy Planckaert, Christa Planckaert en Francesco Planckaert samen op de planken. Vanaf september trekken ze met hun drietjes ook door Vlaanderen met hun voorstelling. “Je zou het kunnen omschrijven als een show, maar in eerste instantie gaan Christa en ik vooral vertellen”, verklapt Eddy al in Het Laatste Nieuws. “Over m'n carrière als wielrenner, maar ook over onze relatie en ons gezin.”

Ook de moeilijke momenten schuwen ze niet tijdens hun show. “We hebben niet alleen leuke dingen meegemaakt, hé”, bedenkt de pater familias zich. Zo zijn Eddy en Christa hun tweede kindje verloren na zeven maanden zwangerschap. “Een heel zwaar moment”, zegt hij. “Met andere woorden: het wordt een voorstelling met een lach en een traan.”

Zwaarste klap in ons leven

“De zwaarste klap in ons leven”, noemde Christa het twee jaar geleden in ‘Onverwacht’, het programma van Stephanie Planckaert en dochter Iluna Timmerman. “Eddy en ik wilden veel kindjes. En toen ik na Francesco weer zwanger was, waren we de koning te rijk. Ik dacht er niet eens aan dat het fout zou kunnen lopen”, gaf ze toe. In die tijd was de begeleiding rond zwangerschapsverlies ook nog helemaal anders, waardoor Christa heft verdriet nooit echt een plaats heeft geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws