Heftig wat Jacotte Brokken moet meemaken: "Frank Deboosere heeft me gewaarschuwd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Heftig wat Jacotte Brokken moet meemaken: "Frank Deboosere heeft me gewaarschuwd"

Heftig wat Jacotte Brokken moet meemaken: "Frank Deboosere heeft me gewaarschuwd"

Jacotte Brokken heeft zich werd al vaker het slachtoffer van bodyshaming sinds ze het weer presenteert op VRT1. Kritiek krijgen als je op tv komt, daar krijgen veel mensen mee te maken.

"Mensen zien iemand op televisie die eruitziet als zijzelf, als een ‘gewone mens’, iemand die daar blijkbaar wél tevreden mee is en die ook nog eens het zelfvertrouwen uitstraalt dat ze zelf maar niet kunnen vinden. Dat veroorzaakt frustratie", zegt Jacotte in Het Nieuwsblad.

"Frank Deboosere had me gewaarschuwd. ‘Kweek een olifantenvel.’ Nu weet ik waarom. Wat had ik dat onderschat. Als ik dat soort berichten over mijn uiterlijk krijg, deel ik die vaak op mijn Instagram, met enkel mijn vrienden, en hun reactie werkt therapeutisch."

"Dat ik van hen nog eens de simpele bevestiging hoor dat het niet oké is dat ik die berichten krijg", gaat Jacotte verder. "En er is natuurlijk ook mijn man, mijn rots, die me overeind houdt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws