Remco Evenepoel heeft tijd nodig: “Over zaken nadenken” Wielrennen
Wielrennen

Remco Evenepoel heeft tijd nodig: “Over zaken nadenken”

Remco Evenepoel heeft tijd nodig: “Over zaken nadenken”

Remco Evenepoel heeft in 2023 weer heel wat mooie dingen laten zien op de fiets, en dat grotendeels in de regenboogtrui!

Deze winter nam hij de tijd om de batterijen weer helemaal op te laden, waar hij veel tijd voor genomen heeft. Bij de podcast van Castelli deed hij zijn verhaal: “Ik heb een lange vakantie genomen, langer dan gewoonlijk. Ik heb de fiets vijf weken aan de kant gezet. Dat is heel lang…"

“Maar ik voel dat het me zowel mentaal als fysiek deugd heeft gedaan. Het was een lang en hard seizoen met veel ups en downs. Het was ook een speciaal jaar omdat ik de regenboogtrui mocht dragen”, gaat hij verder. “Ik was blij dat het seizoen voorbij was. Ik had wat tijd om over andere zaken na te denken.”

Evenepoel bracht zijn vakantie grotendeels door in de Verenigde Staten: “We zijn tien dagen in Californië gebleven. We zijn naar Santa Monica beach geweest, dan twee dagen naar Las Vegas en daarna zijn we naar San Francisco gereden om drie dagen testen te doen bij Specialized!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws