Herman Brusselmans in de clinch met vriendin Lena over hun zoontje Roman: "Dit mag je niet doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans in de clinch met vriendin Lena over hun zoontje Roman: "Dit mag je niet doen"

Herman Brusselmans in de clinch met vriendin Lena over hun zoontje Roman: "Dit mag je niet doen"

Herman Brusselmans (66) spendeert zijn dagen vooral met zijn éénjarige zoon Roman. Zijn carrière staat op een lager pitje momenteel. Maar hij geniet dan ook zo van zijn zoontje, dat hij dat helemaal prima vindt. Hij is ook een heel bezorgde vader, in tegenstelling tot zijn vriendin Lena, zo blijkt.

"Voor kleinigheden loop ik gespannen rond, zoals nu bijvoorbeeld, als Roman te dicht bij de hond komt. Lena daarentegen maakt zich daar totaal geen zorgen over", aldus Herman in Dag Allemaal. "'Aqui gaat hem een likje geven', sust ze, maar ik besef dat het negen keer goed kan gaan en de tiende keer lelijk fout."

"Onze hond is een verwaarloosd dier uit Spanje dat opgegroeid is op straat. Ik zie hem graag, maar ik vertrouw hem met de kleine maar voor 90 procent, en da's te weinig."

Ondanks dat hun hond al eens heeft uitgehaald naar Roman, is Lena er nog steeds heel gerust in.

"Ik let altijd op, ik zal hem nooit met Roman alleen in een kamer achterlaten. Lena wel, ze vindt dat ze aan mekaar gewoon moeten worden, maar ik riskeer dat niet. Aqui heeft al eens uitgehaald, toen Roman net begon te kruipen. Een kwestie van territorium, denk ik."

"Ik ga altijd uit van het ergste. Da's doemdenken, ik weet het, maar dat worstcasescenario kan wel degelijk realiteit worden. Ik heb niet die onbezorgdheid die andere mensen wel hebben en dat zorgt voor ambetante situaties waar Lena last van heeft en ikzelf ook."

"Die stress blijft, dat roepen van 'Pas op!' en 'Nee, doe dat niet!' Terwijl Lena geen enkele vorm van angst kent, tenzij voor oorlog of zo."

7 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws