Herman Brusselmans onthult hoe het na spoedbevalling met zijn zoontje gaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans onthult hoe het na spoedbevalling met zijn zoontje gaat

Herman Brusselmans onthult hoe het na spoedbevalling met zijn zoontje gaat

Herman Brusselmans is deze week op zijn 65ste voor het eerst papa geworden. Afgelopen woensdag mochten de auteur en zijn vriendin Lena hun zoontje iets vroeger dan verwacht in de armen sluiten. In Humo vertelt de kersverse papa nu hoe het na de spoedbevalling met de kleine spruit gesteld is.

Afgelopen woensdag, op 22 februari, mochten Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena hun eerste kindje samen verwelkomen. Ze kregen een zoontje, Roman. Iets vroeger dan verwacht dus werd de kleine spruit op de wereld gezet. Normaal was zijn geboorte uitgerekend voor 2 maart, maar een zwangerschapsvergiftiging stak daar een stokje voor.

Enkele dagen geleden liep Lena helaas een zwangerschapsvergiftiging op, waardoor de bevalling met spoed ingeleid moest worden. Gelukkig heeft Hermans vriendin er niets aan overgehouden. “Ze is natuurlijk uitgeput - zo’n bevalling is arbeid - maar ook erg gelukkig”, zegt Herman in Humo. Volgens de kersverse papa had Lena enorm veel schrik voor de bevalling, maar dat bleek nergens voor nodig. “Ze heeft dat goed gedaan - in een goeie zes uur was het beklonken. Zonder epidurale.”

Ook de kleine Roman stelt het trouwens uitstekend. “Met zijn 2,87 kilo is hij misschien een beetje aan de kleine kant, maar hij is wel erg lief en mooi”, weet de trotse papa te vertellen. Veel geluk samen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws