Tom Boonen heeft nu al verrassend nieuws over volgende stap met nieuwe vriendin Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Boonen heeft nu al verrassend nieuws over volgende stap met nieuwe vriendin

Tom Boonen heeft nu al verrassend nieuws over volgende stap met nieuwe vriendin

Begin deze week raakte bekend dat Tom Boonen en zijn vriendin Lore Van de Weyer uit elkaar zijn. Na 20 jaar hebben ze een punt gezet achter hun relatie. De ex-wielrenner heeft bovendien al een nieuwe vlam, al langer dan je denkt.

Het kwam als een grote verrassing dat Tom Boonen bekendmaakte dat hij en Lore na 20 jaar niet langer ene koppel vormen. Maar niet voor iedereen. Afgelopen zomer werd de voormalige wielrenner op festivals al vaker met een andere vrouw aan zijn zijde gespot, zijn nieuwe vriendin, de 14 jaar jongere Wiebeke De Wachter.

“‘Nieuwe liefde’, da's eigenlijk een vreemd woord,” lacht hij in Het Laatste Nieuws. “We hebben daar nooit een geheim van gemaakt. Alleen was het de eerste keer dat iemand me de vraag stelde”, zegt Tom daarover. De tortelduifjes zijn duidelijk al geruime tijd samen. De twee zijn zelfs al gaan samenwonen. Wiebeke woont intussen al een jaar bij Tom in Mol. “Intussen zijn we allemaal goed gesettled,” besluit de ex-wielrenner.

“Zo'n nieuwe situatie lijkt aanvankelijk altijd wat stress en moeilijkheden met zich mee te brengen. Maar bij ons verliep alles heel vlot”, klinkt het bij Tom. “Wiebeke doet het fantastisch met de dochters. Alles verloopt prima.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws