Is er nu al een tweede K3-baby op komst? Marthe en Julia onthullen meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is er nu al een tweede K3-baby op komst? Marthe en Julia onthullen meer

Is er nu al een tweede K3-baby op komst? Marthe en Julia onthullen meer

Hanne Verbruggen mag zich sinds kort trotse mama noemen van haar zoontje Julien, en natuurlijk ook de eerste mama binnen K3. Maar begint het bij Marthe De Pillecyn en Julia Boschman ook stilaan te kriebelen om een klein wonder op de wereld te zetten?

Eén ding is zeker: Marthe en Julia zijn helemaal weg van de kleine Julien. “Het is zo’n mooi kindje! Elke keer als ik hem zie, smelt ik helemaal”, vertelt het zwartharige K3’tje dolenthousiast in Story. “Ik wil dat daar alles goed mee gaat. Voor ons gaat Julien ook een belangrijk kindje worden.” “Die gaat jullie supergraag hebben”, weet Hanne nu al zeker. “Voor hem zullen jullie altijd in zijn leven zijn. Hij kent jullie stemmen ook al.”

Zelf denkt Marthe - ondanks alle geruchten - nog niet meteen aan kindjes. “Ik vind het al een heel grote verandering nu Hanne mama is geworden”, denkt ze erover. “Dus ik wil eerst zien hoe dat loopt. Vooral agendamatig. Ik weet ook niet of Studio 100 zo blij zal zijn als er nu ineens nog een baby zou komen”, lacht het K3’tje.

Ook voor Julia is het moederschap nog lang niet aan de orde. Ze is per slot van rekening nog maar net een twintiger. “Ik ben nog maar 20, ik ga daar nog eventjes mee wachten”, beslist de blondine. “Ik ben ook nog maar net bij K3 en wil dat eerst uitbouwen. Bovendien woon ik ook nog thuis. Misschien wanneer ik een huis koop dat ik er dan eens over ga nadenken, maar dat is nog niet voor de nabije toekomst”, aldus het nieuwste K3-lid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws