Herman Brusselmans schrikt ervan bij pasgeboren zoontje: "Heeft hij van mij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans schrikt ervan bij pasgeboren zoontje: "Heeft hij van mij"

Herman Brusselmans schrikt ervan bij pasgeboren zoontje: "Heeft hij van mij"

Vorige week woensdag is Lena, de vriendin van Herman Brusselmans bevallen van hun eerste kindje samen. Iets vroeger dan verwacht mocht het koppeltje hun zoontje Roman verwelkomen. In Humo vertelt de auteur nu meer over de kleine spruit.

Door een zwangerschapsvergiftiging werd de bevalling een week vroeger ingeleid dan gepland. Maar gelukkig stellen moeder en zoon het uitstekend. “Lena is natuurlijk uitgeput, maar ook erg gelukkig. Ze had er op voorhand veel schrik voor, maar ze heeft dat goed gedaan - in een goeie zes uur was het beklonken. Zonder epidurale”, zei Herman vorige week nog trots in Humo.

En Roman? Ook hij is “perfect gezond en in orde”. “Een beetje aan de kleine kant misschien – 2 kilo 87 – maar wel erg lief en mooi”, denkt de fiere papa erover in het weekblad. De kleine Roman heeft vooral trekjes mee van zijn mama. “Gelukkig wel ja”, bedenkt de schrijver zich.

Toch valt de appel ook niet zo ver van zijn boom. “Hij heeft mijn wimpers en knieën”, stelt Herman vast. “Hij heeft voetbalknieën”, vervolgt hij. Wat hij daarmee bedoelt, is niet duidelijk. “Ik kan dat niet uitleggen, je moet het zien”, aldus de kersverse papa. Misschien zie jij het wel?

Bron: Instagram Stories

Herman Brusselmans schrikt ervan bij pasgeboren zoontje: "Heeft hij van mij"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws