Jens Dendoncker heeft bijzondere mijlpaal te vieren: "Heel straf, proficiat!"

231109jensdendonckerphotonews
Jens Dendoncker heeft iets bijzonder te vieren. Op Instagram deelt de populaire komiek en presentator leuk nieuws met z'n fans.
Jens Dendoncker staat namelijk al een decennium op de planken. “Kleine trip down memory lane”, schrijft de stand-upcomedian bij enkele kiekjes van de afgelopen tien jaar. “Omdat ik precies tien jaar geleden mijn allereerste optreden speelde”, klinkt het nostalgisch. “Proficiat, Jens. Heel straf!”, “Fantastisch” en “Gij topper”, luidt het meteen in de comments.
Voor Jens was het in ieder geval het begin van een mooie carrière. Dat bewijst zijn drukke agenda nu meer dan ooit. Niet alleen heeft de presentator net zijn eerste boek ‘Ik mag er niet aan denken’ uitgebracht en is hij druk in de weer met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ en ‘Wie zoekt die wint’, Jens staat binnenkort ook op de planken met maar liefst twee zaalshows: ‘Rijck & Doncker’ met collega Henk Rijckaert én zijn solo-show ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was’. Petje af!