Gers Pardoel stelt schattige zoontje voor, dat net 10 is geworden: "Twee druppels water zijn vader" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gers Pardoel stelt schattige zoontje voor, dat net 10 is geworden: "Twee druppels water zijn vader"

Gers Pardoel stelt schattige zoontje voor, dat net 10 is geworden: "Twee druppels water zijn vader"

Er valt wat te vieren ten huize Gers Pardoel. Goud, de zoon van de Nederlandse zanger, was eerder deze week jarig. Speciaal voor de gelegenheid zette de trotse papa zijn oogappel in de kijker.

10 kaarsjes mocht Gers Pardoels zoon donderdag uitblazen. “Gefeliciteerd, lieve Goud”, schrijft de Nederlandse rapper op Instagram bij een reeks leuke foto’s van nu en uit de oude doos. “Wat word je toch snel groot. Ik kan niet wachten om weer samen te zijn. Ik hou van jou”, pent hij nog enkele hartverwarmende woorden neer.

Naast de talloze gelukwensen in de reacties is Gers’ volgers vooral opgevallen hoe goed Goud wel niet op zijn vader lijkt. “Twee druppels water zijn vader” en “Wat lijkt hij hard op jou”, lezen we verschillende keren.

Naast Goud heeft Gers ook nog een dochter van 8, Rocco, met zijn ex-vriendin Sélina Van Gool. Sinds hun breuk zo’n drie jaar geleden zijn zijn kinderen twee dagen per week bij de zanger. Eerder dit jaar ontstond er echter nog heel wat commotie toen Sélina de kinderen wekenlang van hun vader zou hebben weggehouden. Die tijden lijken nu wel voorbij.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws