Gers Pardoel mag plots kinderen niet meer zien van ex: dit is er aan de hand Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gers Pardoel mag plots kinderen niet meer zien van ex: dit is er aan de hand

Gers Pardoel mag plots kinderen niet meer zien van ex: dit is er aan de hand

Zanger Gers Pardoel en zijn ex-vriendin Sélina Van Gool hebben twee kindjes samen: hun zoon Goud en dochter Rocci. Het koppel ging twee jaar geleden definitief uit elkaar na een relatie van 13 jaar. Maar ze zijn niet bepaald als vrienden uit elkaar gegaan. Zelfs de kinderen worden er nu bij betrokken.

Zo’n twee jaar geleden hebben Gers Pardoel en Sélina Van Gool definitief een punt gezet achter hun relatie. Hun zoon en dochter zijn sinds hun beurt twee dagen per week bij Gers. Maar nu laat Sélina de kinderen al enkele weken niet naar hun vader gaan. Tenminste, als we de zanger mogen geloven.

“Inmiddels heb ik mijn kinderen meer dan 3 weken niet gezien omdat ze al 3 weken achter elkaar ziek gemeld worden op de dagen dat ze bij mij horen te zijn”, schrijft hij op Instagram met een gebroken hartje. “Klaar met onrecht, klaar met leugens.” Dat doet vermoeden dat er toch een serieus haar in de boter zit tussen Gers en Sélina. Vorig jaar zou zij haar ex namelijk aangeklaagd hebben voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. Die plooien lijken allesbehalve gladgestreken.

Toch stoot de vermeende leugen van Sélina op veel onbegrip bij Gers’ volgers. “Ze kunnen toch ook uitzieken bij jou?”, “Elke ouder moet zich aan de afspraken houden”, “Je kinderen hebben evenveel recht op de papa als op de mama, onthoud dit goed”, “Vecht voor je kids, ze horen hier niet de dupe van te zijn”, “Niet opgeven”, “Ik zou verdere stappen ondernemen als je ex niet wil praten”, “Klote” en “Dit is zo oneerlijk”, steken ze hem een hart onder de riem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws