'K2 zoekt K3'-finalisten Amy en Celester doen bizarre onthulling over K3 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'K2 zoekt K3'-finalisten Amy en Celester doen bizarre onthulling over K3

'K2 zoekt K3'-finalisten Amy en Celester doen bizarre onthulling over K3

Vandaag is het precies een jaar geleden dat Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn Julia Boschman uitkozen als nieuwe K3’tje. Amy en Celester daarentegen zagen hun grote droom in de finale van ‘K2 zoekt K3’ in duigen vallen.

Op 27 november 2021 werd Julia Boschman tot K3’tje gekroond. Het lijkt nog als de dag van gisteren, maar tegelijk alsof het nooit anders geweest is. Amy en Celester, die tweede en derde werden in ‘K2 zoekt K3’, grepen dus net naast de overwinning. “Die eerste weken heb ik echt liefdesverdriet gehad, echt pijn aan mijn hart”, geeft Amy nu openlijk toe in HLN Showbits.

Het was voor de twee meisjes een bittere pil om te slikken. De monsterhit ‘Waterval’, waar niemand aan kon ontsnappen, konden Amy en Celester dan ook een hele tijd niet aanhoren. Een jaar later kunnen ze gelukkig eindelijk allebei verder met hun leven. Zeker Amy heeft haar handen vol.

Eerder zei Amy al dat ze Studio 100 dankbaar was omdat ‘K2 zoekt K3’ deuren heeft geopend voor haar. De wrange gevoelens heeft ze eindelijk laten varen. “Ik ben door Karen Damen tot het inzicht gekomen dat ik al die projecten zonder ‘K2 zoekt K3’ nooit had kunnen doen”, vertelt ze nu in HLN Showbits. “Mijn leven is eigenlijk nog maar net begonnen. Er gaan heel veel deuren voor mij open en eerlijk gezegd, ik ben nu juist heel blij dat ik vorig jaar niet gewonnen heb”, klinkt Amy verrassend genoeg. En dat kan Celester alleen maar beamen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws