Niels Albert deelt erg pikante foto met zijn vrouw: "Als de kinderen weg zijn…" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Albert deelt erg pikante foto met zijn vrouw: "Als de kinderen weg zijn…"

Niels Albert deelt erg pikante foto met zijn vrouw: "Als de kinderen weg zijn…"

Voormalig veldrijder Niels Albert heeft er een fantastisch jaar op zitten. Zo mocht hij deelnemen aan het nieuwe VTM-programma ‘De Verraders’, maar bovenal stapte hij eindelijk in het huwelijksbootje met zijn vriendin Valeska.

Niels en Valeska zijn al een hele tijd samen. Ze hebben en dochtertje van drie, Alexine, en verloofden zich twee jaar geleden. Door de u allen wel bekende coronacrisis werd het huwelijk steeds opgeschoven, maar in juni brak het perfecte moment voor the big day eindelijk aan. Niels en Valeska gaan voortaan als man en vrouw door het leven.

Dat prille huwelijksgeluk mag af en toe nog eens gevierd worden, daar zijn de tortelduifjes het over eens. Nu hun dochtertje even niet thuis is, hebben mama en papa het huis voor zich alleen. En dat zullen ze geweten hebben. Valeska deelt een erg intieme foto met haar man op Instagram. “Wanneer je dochter een weekje op vakantie is…”, schrijft ze er ondeugend bij.

De rest valt zelf in te vullen. De grapjes in de reacties blijven in ieder geval niet uit. “Als daar maar geen kindjes van komen”, “Daar komt een broertje of zusje van” en “Verloren tijd inhalen”, lachen ze een voor een. “Geniet maar van jullie qualitytime” en “Prachtig koppel jullie”, luidt het nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws