Karen Damen, die het huwelijk van Regi Penxten presenteert, geeft ongezouten mening over Kristel Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen, die het huwelijk van Regi Penxten presenteert, geeft ongezouten mening over Kristel

Karen Damen, die het huwelijk van Regi Penxten presenteert, geeft ongezouten mening over Kristel

Vandaag vindt hét showbizzhuwelijk van het jaar plaats. Zo stappen Regi Penxten en Kristel Hubeny in het huwelijksbootje onder de Zuid-Afrikaanse zon. Karen Damen, die in het verleden nog een relatie had met de dj, mag samen met Tom De Cock de festiviteiten presenteren. In Het Laatste Nieuws geeft ze nu ook haar ongezouten mening over het koppel.

"Het is live, dus ik moet oppassen wat ik ga zeggen", vertelt Karen Damen in Het Laatste Nieuws. Samen met Qmusic-dj Tom De Cock mag ze namelijk het huwelijk van haar ex Regi presenteren. "Wij zijn altijd heel goede vrienden gebleven. Toen ze mij de vraag gesteld hebben, heb ik geen seconde getwijfeld", aldus Karen.

Over Kristel kan ze nog niet veel kwijt. "Ik heb haar vorig jaar voor het eerst ontmoet in het Sportpaleis. Ze kwam heel spontaan naar mij toe en zei: 'Hallo, ik ben Kristel, het nieuwe liefje van Regi'", herinnert de 'Familie'-actrice zich.

Zo verliefd

Toch is ze ervan overtuigd dat Regi en Kristel een topkoppel vormen. "Ik heb er alle vertrouwen in en ik kijk ernaar uit om haar beter te leren kennen", vertelt het voormalige K3'tje. Volgens Karen is Regi dan ook smoorverliefd op Kristel. "Ik vind het zalig om hem zo verliefd te zien."

Populair

Laatste nieuws