Ziggy uit 'K2 zoekt K3' verbluft iedereen in 'American Idol': "Staande ovatie van Katy Perry" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ziggy uit 'K2 zoekt K3' verbluft iedereen in 'American Idol': "Staande ovatie van Katy Perry"

Ziggy uit 'K2 zoekt K3' verbluft iedereen in 'American Idol': "Staande ovatie van Katy Perry"

Ziggy Krassenberg (22) nam in 2021 deel aan 'K2 zoekt K3'. Afgelopen weekend maakte hij zijn opwachting in 'American Idol' en daarin overtuigde hij alle juryleden, waaronder Katy Perry en Lionel Richie.

Ziggy uit 'K2 zoekt K3' heeft bijzonder veel indruk gemaakt tijdens zijn auditie in 'American Idol', waar hij een cover bracht van 'Million Reasons' van Lady Gaga. "Eén van de beste optredens van de dag", zei jurylid zanger Luke Bryan.

En ook van Katy Perry en Lionel Richie kreeg hij een staande ovatie. Bovendien waren ze al ontroerd door zijn pakkende verhaal. "Ik ben niet echt geliefd in Nederland. Ze vinden dat ik niets kan", vertelde Ziggy. "Ik ben naar Amerika gekomen om de wereld te laten zien wat ik in mijn mars heb." De juryleden waren alvast overtuigd van zijn talent.

Gave

"Er zijn mensen die gemene dingen over je zeggen en misschien heeft dat een groot effect op je gehad. Ik heb het gevoel dat je gewoon je ware aard moet tonen. Je moet zingen vanuit je eigen hart", zei Katy Perry. "God heeft je een gave gegeven. Ik wil dat de mensen in Amerika en Nederland weten wie je echt bent", klonk het dan weer bij Lionel Richie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws