Kristel Verbeke deelt prachtige woorden voor Karen Damen na plotse breuk met Antony Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kristel Verbeke deelt prachtige woorden voor Karen Damen na plotse breuk met Antony

Kristel Verbeke deelt prachtige woorden voor Karen Damen na plotse breuk met Antony

Er komen heel wat reacties binnen op de scheiding van Karen Damen en haar man Antony Van der Wee. Zo stuurde ook Kristel Verbeke een lief berichtje naar haar goede vriendin en ex-K3-collega.

Karen kondigde haar breuk met Antony, met wie ze maar liefst 17 jaar samen was, aan op Instagram. "Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan", aldus Karen.

"We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop. We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn. Dankjewel voor jullie steun en begrip", klonk het ook nog.

Veel steun

Uiteraard wordt Karen overladen met steun. Zo reageerde onder meer Kristel Verbeke op de breuk. "Loslaten is het moeilijkste wat er is … Denk aan jou en jullie", schrijft zij onder de Instagrampost. Daarnaast krijgt Karen nog heel wat lieve berichten. "Lieveke, deur staat altijd open, dat weet je. Kus van Dorian en ik!", reageert haar goede vriend James Cooke.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws