Love is in the air bij VTM: 'Familie'-acteur samen met iemand van Blind Getrouwd Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Love is in the air bij VTM: 'Familie'-acteur samen met iemand van Blind Getrouwd

Love is in the air bij VTM: 'Familie'-acteur samen met iemand van Blind Getrouwd

Maarten Cop is voor de trouwe VTM-kijker geen onbekende meer. Al meer dan twee jaar speelt hij mee in ‘Familie’ en onlangs dook hij op als speurder in ‘Het Jachtseizoen’. Maar ook in zijn persoonlijke leven, lacht het geluk hem toe.

De acteur onthult in Dag Allemaal dat hij smoorverliefd is. Maarten leerde zijn vriendin Stefanie kennen tijdens de opnames van ‘Hoodie’, een Ketnet-reeks waarin hij de hoofdrol speelt. Zij dook in een aflevering op als edelfigurante. “We zijn aan de praat geraakt op de set, zijn achteraf iets gaan drinken en nu zijn we bijna drie jaar een koppel”, vertelt Maarten trots.

Drie jaar geleden, maar nog steeds even verliefd. Maarten geeft dan ook aan dat ze beiden erg romantisch aangelegd zijn. “Wij gaan graag gezellig uiteten! We geraken niet uitgebabbeld en lachen met elkaars grapjes”, vertelt hij. “‘De basis is er’, zouden de experts in ‘Blind Getrouwd’ zeggen”, besluit de interviewer.

Grappig dat hij dat zegt, want Stefanie heeft zelf meegewerkt aan ‘Blind Getrouwd’. “Door de contacten die ze onder meer via die edelfiguratie heeft gelegd, heeft ze achter de schermen meegewerkt aan ‘Blind Getrouwd’ en dat is haar enorm bevallen”, weet de Maarten te vertellen. Ook zij zou op die manier in de tv-wereld aan de slag willen.

Populair

Laatste nieuws