Nick uit 'Blind Getrouwd' houdt geen blad voor de mond en haalt uit naar Lien TV en Radio
TV en Radio

Nick uit 'Blind Getrouwd' houdt geen blad voor de mond en haalt uit naar Lien

Nick uit 'Blind Getrouwd' houdt geen blad voor de mond en haalt uit naar Lien

Vanavond belooft een spannende aflevering te worden. Twee van de vier ‘Blind Getrouwd’-koppels moeten beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven: Lien en Joren en Brecht en Dziubi.

Het definitieve keuzemoment is eindelijk aangebroken. We krijgen eindelijk antwoord op de vraag die op al onze lippen brandt: welk huwelijk houdt stand? Over de positieve uitkomst voor Brecht en Dziubi lijkt weinig twijfel te bestaan. Lien en Joren zijn een ander paar mouwen.

Net als heel tv-kijkend Vlaanderen, ziet Nick Laenen uit het vijfde seizoen het niet goed aflopen voor hen. “Volgens mij blijven ze niet getrouwd”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “Ik denk dat Lien na de huwelijksreis jammer genoeg al beslist heeft dat het niets wordt”, denkt hij luidop na.

Nick heeft dan ook enorm veel respect gekregen voor Joren. “Ik heb heel veel sympathie voor hem”, geeft hij toe. “Vooral door de volwassen manier waarop hij met die frustraties en afwijzing omgaat”, aldus de voormalige ‘Blind Getrouwd’-deelnemer. Hoe het verhaal voor Lien en Joren echt afloopt, komen we vanavond te weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws