Marthe van K3 gelooft eigen ogen niet: ze ziet haar grootste droom uitkomen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe van K3 gelooft eigen ogen niet: ze ziet haar grootste droom uitkomen

Marthe van K3 gelooft eigen ogen niet: ze ziet haar grootste droom uitkomen

Aan goed nieuws geen gebrek voor Marthe De Pillecyn, of de K3’tjes in het algemeen. De meisjes zijn net ‘tante’ geworden van Hannes eerste zoontje en hebben net hun nieuwe album ‘Vleugels’ uit, die hen meteen een gouden opleverde. Maar wat Marthe nu meemaakt overstijgt haar wildste dromen.

Gisteren gaf Bryan Adams een spetterende show in de Lotto Arena in Antwerpen. De ‘Summer Of '69’-zanger speelde er de pannen van het dak. En wie is grote fan van Bryan Adams? Juist ja, Marthe De Pillecyn. Als één van zijn grootste fans kon ze natuurlijk niet op zijn concert ontbreken.

En dat is niet alles. Na afloop van het concert had het zwartharige K3’tje de eer om Bryan Adams in levende lijve te ontmoeten. Ze wist zelfs een foto met haar grote idool te strikken. “Dankjewel voor je vrijgevigheid, gastvrijheid en vriendelijkheid”, schrijft Marthe, duidelijk nog in de wolken na de meet and greet.

Marthes volgers zijn door het dolle heen, en misschien zelfs een tikkeltje jaloers. “Aaaaaah, jaloers”, durft Belle Perez toe te geven. “Zaailing”, vindt voormalig ‘Blind Getrouwd’-kandidaat Nick Laenen. “Hoe goed is dit”, “De max”, “Twee talenten op één foto” en “When legends meet legends”, besluiten Marthes fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws