Christiaan uit 'Blind Getrouwd' klapt nog eens uit de biecht over seks met Jana TV en Radio
TV en Radio

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' klapt nog eens uit de biecht over seks met Jana

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' klapt nog eens uit de biecht over seks met Jana

Ondanks dat Jana en Christiaan in ‘Blind Getrouwd’ besloten om niet verder te gaan met elkaar, waren ze wel het eerste koppel dat tussen de lakens dook. Christiaan moet daar nu nog wat over kwijt.

Veel fans schrokken toen Jana en Christiaan ‘nee’ zeiden in de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De twee namen een snelle start en ook op fysiek vlak leek het erg goed te gaan. Toch moest Jana iets kwijt over de seks met Christiaan na hun eerste keer. “Ik zoek geen lieve man in bed. Ik zoek een ruigere, dominante man. Eentje die me op bed durft smijten”, zei ze toen.

Daar kreeg Jana meteen veel kritiek op van de kijkers. “Wat is er mis met een vleugje romantiek?”, was een van de vele reacties. Christiaan vertelt nu aan TV-Familie dat ze dat een beetje verkeerd heeft verwoord. “Sommige mensen zullen misschien denken dat Jana wil dat er een zweepje aan te pas komt. Maar dat is niet wat ze bedoelde”, klinkt het.

Volgens Christiaan bedoelde Jana vooral dat ze een man wil die de leiding durft te nemen. “Misschien heb ik me iets te veel ingehouden”, geeft hij eerlijk toe. “Seksualiteit is wat zoeken en aftasten in het begin, hé. Ik vond het wat te snel om meteen full option te gaan”, aldus Christiaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws