Maxime en Julie Vermeire geven hun ongezouten mening over hun mama Eva Pauwels Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maxime en Julie Vermeire geven hun ongezouten mening over hun mama Eva Pauwels

Maxime en Julie Vermeire geven hun ongezouten mening over hun mama Eva Pauwels

Afgelopen zaterdag is ‘De Vermeires’ van start gegaan. In de nieuwe realityreeks zal ook de ex-vrouw van Jacques Vermeire opduiken. Eva Pauwels heeft het een lange tijd erg moeilijk gehad en nu moeten haar kinderen Maxime en Julie nog iets kwijt over haar.

Jacques Vermeire was zo’n vijf jaar getrouwd met Eva Pauwels en de twee scheidden in 2001. Daarna ging het niet zo goed met de mama van Maxime en Julie. Zo kampte ze met een alcoholprobleem en had ze enkele jaren geen contact met haar kinderen. Nu gaat het terug beter met Eva en daarom wilden Maxime en Julie haar ook betrekken bij ‘De Vermeires’.

“De mensen vragen nog altijd hoe het met haar gaat, dus nu kunnen ze het zelf zien”, vertelt Julie aan Story. “Iedereen weet dat mama heel diep heeft gezeten. Ze zat jarenlang niet goed in haar vel en kende heel wat miserie, maar dat ligt nu allemaal achter ons”, vult Maxime aan. “Ze doet enorm veel moeite om de beste versie van zichzelf te zijn en dat maakt ons enorm trots”, klinkt het.

Hoewel het nu terug goed tussen hen gaat, hebben Maxime en Julie vroeger heel wat moeten verdragen. “Mama is in het verleden inderdaad negatief in het nieuws verschenen. Dat was voor ons toen echt niet leuk om te lezen”, geeft Maxime toe. “Het is niet altijd even gemakkelijk geweest, maar gelukkig werden we goed omringd”, zegt Julie. “Ik denk dat het ons ook harder heeft gemaakt. Door alles wat er in onze jeugd gebeurd is, staan we nu steviger in onze schoenen. Je kweekt een olifantenvel”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws