Yanni Bourguignon opvallend eerlijk over 'Familie'-mama Sandrine André Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Yanni Bourguignon opvallend eerlijk over 'Familie'-mama Sandrine André

Yanni Bourguignon opvallend eerlijk over 'Familie'-mama Sandrine André

Yanni Bourguignon, die Cédric speelt in ‘Familie’ en Sandrine André, in de reeks zijn moeder Veronique Van den Bossche, kennen elkaar door en door. Op een bijzondere dag voor zijn tv-mama heeft de acteur een prachtige boodschap voor haar klaar.

Sandrine André mocht gisteren, op 22 februari, 50 kaarsjes uitblazen. HLN Showbits besloot de actrice te verrassen met enkele prachtige videoboodschappen van haar collega’s bij ‘Familie’. Eén daarvan kwam van Yanni Bourguignon. Die had heel wat bijzonders te zeggen over zijn tv-mama. Want waar tussen Cédric en Veronique soms een serieus haar in de boter zit, lijkt dat in het echte leven duidelijk een pak beter te gaan.

“Ik kijk altijd heel graag terug naar onze allereerste ontmoeting in de figurantencontainer bij TV Bastards”, steekt de acteur van wal. “Ik kwam mijn derde auditie voor Cédric doen en had enorm veel stress, want ik moest samenspelen met dé Sandrine André”, vertelt hij. “Maar jij had zo’n rustgevende aura rond je. Dat was zo aangenaam. Ik voelde toen al een klik en die is nooit meer weggegaan”, zegt Yanni liefdevol. “Geniet van je verjaardag!”

En alsof die mooie woorden nog niet genoeg waren, zette Yanni Sandrine nog eens extra in de bloemetjes op zijn Instagramverhaal. “Mijn mooie/lieve/zorgzame/goedlachse/te veel goede eigenschappen om op te noemen tv-mama is jarig vandaag”, schrijft hij bij enkele kiekjes van hun tweetjes. “Merci om te zijn wie je bent. Geniet van je dagje!”

Bron: Instagram Stories

Yanni Bourguignon opvallend eerlijk over 'Familie'-mama Sandrine André

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws