Metejoor compleet van slag na verlies van grootvader: "Dit is het laatste wat hij tegen me zei" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor compleet van slag na verlies van grootvader: "Dit is het laatste wat hij tegen me zei"

Metejoor compleet van slag na verlies van grootvader: "Dit is het laatste wat hij tegen me zei"

Vanaf vandaag is Metejoors vierdelige docureeks ‘Met de Joris’ te bewonderen op Streamz. Daarin laat de zanger het diepste van zijn ziel zien. Zo getuigt hij onder andere over het zware verlies van zijn grootvader nog niet zo heel lang geleden.

Zo’n twee jaar geleden is Metejoor, ofwel Joris Van Rossem, helaas zijn grootvader verloren. Dat gebeurde tijdens zijn optreden van zijn nummer 1-hit ‘1 op een miljoen’ tijdens de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Net voor hij het podium op moest, moest hij plots afscheid nemen van zijn opa.

De zanger kwam net van bij het ziekenbed van zijn grootvader, maar in een keer ging hij serieus achteruit. “Toen ik arriveerde, belde mijn vader. Opa wilde afscheid nemen. Het ging zo rap”, vertelt de zanger openhartig in zijn documentaire. “We hebben nog even gesproken via FaceTime en dan sliep hij in.”

Laatste woorden

Tijdens dat gesprek hoorde Metejoor dat hij het podium op moest en op dat moment draaide de zanger een knop om. Pas na zijn performance is hij volledig gecrasht. “Erna ben ik naar de wc gespurt om over te geven. Dan besefte ik: there’s no business like showbusiness”, beseft hij. Toch heeft hij nog een mooi afscheid gekregen. "Het laatste wat mijn opa zei, was: ‘Jij gaat de naam Van Rossem op de kaart zetten, en niet zoals Jean-Pierre het heeft gedaan. Jij gaat een grote worden’”, glundert Metejoor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws