Vrouw van Rob de Nijs onthult meer over zijn gezondheidsproblemen: "Horror" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Vrouw van Rob de Nijs onthult meer over zijn gezondheidsproblemen: "Horror"

Vrouw van Rob de Nijs onthult meer over zijn gezondheidsproblemen: "Horror"

Eind april kwam er vreselijk nieuws naar buiten over Rob de Nijs. Hij werd toen met ademhalingsproblemen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn vrouw Henriëtte praat nu openlijk over wat er die noodlottige dag gebeurd is.

Rob de Nijs werd op 20 april opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis onwel was geworden. Zijn vrouw Henriëtte paste thuis mond-op-mondbeademing toe totdat de hulpdiensten arriveerden. Kort daarna verslechterde de toestand van de zanger, maar intussen is hij aan de betere hand. Zo verblijft hij momenteel in een revalidatiecentrum.

Toch was het kantje boordje. Daar vertelt zijn vrouw in 'Tijd voor MAX' nu meer over. "Hij glipte tussen mijn vingers vandaan. Rob ademde niet meer", vertelt ze. Iets later voelde ze ook geen hartslag meer. "Dat was horror", geeft ze eerlijk toe. Toen nam ze meteen contact op met de hulpdiensten. "Ik zei tegen de mevrouw aan de telefoon: 'Dit gaat niet goed'", klinkt het.

Longembolie

Daarna raakte Henriëtte in paniek. "Toen heb ik echt geschreeuwd: 'Hij glipt onder mijn handen vandaan. Er moet nu iets gebeuren", vertelt ze. Daarna werd Rob overgebracht naar het ziekenhuis, maar Henriëtte wist toen nog niet wat er juist aan de hand was met haar man. Later die nacht kreeg ze te horen dat hij een forse longembolie had. "Het heeft niet veel gescheeld", aldus zijn echtgenote.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws