Minnaressen van Ruben Van Gucht reageren massaal na affaire met Ine Beyen: "Walgelijk wat hij meisjes aandoet"

230926inebeyenrubenvanguchtvrt
Ruben Van Gucht ligt opnieuw onder vuur. Nadat hij eerder al van overspel beschuldigd werd tijdens zijn vorige huwelijk, blijkt dat de sportpresentator ook zijn huidige vrouw Blanka Vlašić al meermaals bedrogen heeft. Zo zou hij onder meer een seksuele affaire hebben met zijn Sporza-collega Ine Beyen. Maar daar stopt het niet. 
Ruben Van Gucht heeft volgens Dag Allemaal zijn vrouw Blanka Vlašić, met wie hij ook een zoontje heeft van bijna 1 jaar, al meermaals bedrogen. Zo zou hij onder meer een seksuele relatie hebben met Ine Beyen. In het weekblad getuigt ook een vrouw die zijn bedrog de laatste jaren van op de eerste rij meemaakte. Zij is iemand uit de nabije entourage van een van zijn minnaressen.
"Ruben is zo vol van zichzelf. Hij waant zich onaantastbaar, en kan zich daardoor alles permitteren. Eens je in zijn web van leugens gevangen zit, raak je er moeilijk nog uit. Hij is zo charmant en weet je steeds het gevoel te geven dat jij de speciaalste uit al zijn veroveringen bent. Tot er weer een nieuwe bij komt. Dan besta je niet meer. Hij verbergt zijn veroveringen zelfs niet, hij is er nog trots op ook. Walgelijk hoe hij met al die meisjes hun gevoelens speelt, en zich tegenover de buitenwereld als de toffe papa profileert", aldus de insider.

Leugens

Dag Allemaal probeerde ook contact op te nemen met Ruben Van Gucht en Ine Beyen, maar zonder resultaat. "Dat was te denken", klinkt het bij de insider. "Ruben die ontkent en het gesprek afblokt, die tactiek kennen we. Hij hangt aan elkaar van de leugens. Het zou me niet verbazen als hij ze ondertussen zelf begint te geloven", klinkt het.