Overspel van Ruben Van Gucht aan het licht gekomen: "Affaire met deze Sporza-collega" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Overspel van Ruben Van Gucht aan het licht gekomen: "Affaire met deze Sporza-collega"

Overspel van Ruben Van Gucht aan het licht gekomen: "Affaire met deze Sporza-collega"

Wie denkt dat alles rozengeur en maneschijn is tussen Ruben Van Gucht en zijn echtgenote Blanka Vlašić, zit ernaast. Schijn bedriegt, want de sportpresentator zou zijn vrouw, met wie hij in november 2022 zijn zoontje Mondo kreeg, al meermaals bedrogen hebben.

Niet één, maar verschillende keren zou Ruben Van Gucht een slippertje hebben begaan. In Dag Allemaal getuigen verschillende minnaressen over het overspel van het sportanker. Zijn laatste “verovering” zou de druppel zijn geweest om met hun verhaal naar buiten te treden. Zo zou Ruben Blanka maandenlang bedrogen hebben met Ine Beyen, zijn Sporza-collega met wie hij het vrouwenwielrennen becommentarieert.

Hoelang die affaire al aan de gang is, is niet duidelijk. Maar zeker begin dit jaar gingen Ruben en Ine regelmatig samen op date, soms op hotel, zelfs tussen twee werkafspraken door. Het zou om een seksuele relatie gaan. Dat bleek uit de ontelbare berichten die de andere vrouwen konden lezen op Rubens gsm. Of de twee nu nog steeds een affaire hebben, is niet geweten. Volgens Dag Allemaal probeerde de sportpresentator de relatie wel één keer te beëindigen, maar was er twee maanden later al opnieuw sprake van amoureuze dates.

Betrapt

In die periode zat Ine net in een echtscheidingsprocedure verwikkeld met ex-wielrenner Serge Pauwels, met wie ze twee kinderen heeft. Nu doen ook over hun breuk hardnekkige geruchten de ronde, dat Serge de twee op heterdaad betrapt zou hebben bijvoorbeeld. Maar dat verhaal konden de getuigen niet bevestigen. Rubens vrouw, die in Kroatië woont, zou op de hoogte zijn van zijn avontuurtjes. Blanka zou al langer vrede hebben met de situatie en de kleine Mondo als een “troost” zien “om hun façade-huwelijk te aanvaarden”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws