"Omg, wat een lichaam!": Pommeline Tillière laat Instagram ontploffen met foto's van naakte boezem Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Omg, wat een lichaam!": Pommeline Tillière laat Instagram ontploffen met foto's van naakte boezem

"Omg, wat een lichaam!": Pommeline Tillière laat Instagram ontploffen met foto's van naakte boezem

Pommeline Tillière, vooral bekend van haar deelnames aan 'Temptation Island', is niet verlegen om haar rondingen te tonen op Instagram. Nu deelt de blondine enkele beelden van een fotoshoot waarbij ze enkel een jas en een string draagt.

Pommeline Tillière maakt er geen geheim van dat ze de laatste jaren enkele kilootjes is aangekomen. Daardoor kreeg de realityster ook meer rondingen, waar ze terecht trots op is. En ook haar volgers laat ze meegenieten van haar nieuwe lichaam.

"Rondingen zijn geen gebreken, ze zijn een kunstwerk", schrijft Pommeline op Instagram bij enkele uitdagende kiekjes waarop ze halfnaakt poseert. En die foto's lokken ook bijzonder veel reacties uit.

Babe

Zo wordt de 'Temptation'-ster overladen met complimenten. “Wauw, wat een sexy en knappe foto’s van jou”, “Zo mooi!”, “Hallo!”, “Wow, deze foto's zijn echt hot!”, “Zo’n prachtige vrouw”, “Babe!”, “Wat een bom!” en “Omg, wat een lichaam!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws