Wat is er gaande tussen Koen Wauters en Marlène de Wouters? Presentatrice onthult plots groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wat is er gaande tussen Koen Wauters en Marlène de Wouters? Presentatrice onthult plots groot nieuws

Wat is er gaande tussen Koen Wauters en Marlène de Wouters? Presentatrice onthult plots groot nieuws

Marlène de Wouters (60) was jarenlang een van de leading ladies van VTM. Vorige week mocht de zender 35 kaarsjes uitblazen en naar aanleiding daarvan kon HLN.be haar spreken voor een uitgebreid interview. Daarin deed ze ook een opvallende onthulling over Koen Wauters.

Marlène de Wouters heeft na al die jaren nog steeds een goed contact met haar ontdekker en VTM-stichter Mike Verdrengh. "Het is al een tijdje geleden dat we elkaar zagen, maar we respecteren elkaar", aldus Marlène.

Marlène en Mike Verdrengh zouden normaal gezien ook samen te zien zijn op de Kastaars! En dat had alles te maken met de carrièreprijs van Koen Wauters. "Ze hadden ons gevraagd om bij de Kastaars! de carrièreprijs aan Koen Wauters uit te reiken, samen met Lynn Wesenbeek die ook van in het begin bij VTM aan de slag was", vertelt de presentatrice. "Uiteindelijk is het er niet van gekomen, omdat we niet alledrie beschikbaar waren", aldus Marlène.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws