Nadim grijpt plots in bij zijn vriendin Nathalie Meskens: "Wat wil jij zelf?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nadim grijpt plots in bij zijn vriendin Nathalie Meskens: "Wat wil jij zelf?"

Nadim grijpt plots in bij zijn vriendin Nathalie Meskens: "Wat wil jij zelf?"

In 2017 kwam Nathalie Meskens na een scheiding Nadim tegen. Het was meteen liefde op het eerste gezicht tussen de twee. Vandaag zijn ze nog steeds samen en hebben ze twee kinderen.

Een mooi verhaal en Nathalie heeft ook nog veel geleerd van Nadim in haar relatie. “Weten wat je zelf wilt, is essentieel binnen een relatie. Voor mij was het geen vanzelfsprekendheid om daarachter te komen", geeft Nathalie toe in Billie.

Waarop de presentatrice meer uitleg geeft. "Vroeger had ik de neiging om te pleasen", klinkt het. "Mijn lief maakte me daarop attent door me de vraag te stellen: Wat wil jij zelf? Het deed me inzien dat opkomen voor je eigen verlangens de beste garantie is om binnen je relatie gelukkig te zijn. In een liefdevolle relatie help je elkaar groeien, om zo een nog mooiere versie van jezelf te worden.”

Nathalie Meskens timmert naast haar carrière op tv ook aan haar zangcarrière. Met MSKNS heeft ze zopas weer een nieuwe song uitgebracht: 'Gotta run'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws