Frank Duboccage heeft opmerkelijk nieuws: "Dit weer krijgen we komend weekend" Weer
Weer

Frank Duboccage heeft opmerkelijk nieuws: "Dit weer krijgen we komend weekend"

Frank Duboccage heeft opmerkelijk nieuws: "Dit weer krijgen we komend weekend"

Frank Duboccage heeft bijna uitsluitend goed nieuws over het weer. Enkel vandaag wordt het wat minder. Daarna breekt er weer mooi weer aan.

"Er is een zwakke storing die verder opschuift naar het zuiden", legt Duboccage uit. "Tijdelijk zal het op veel plaatsen in Vlaanderen bewolkt geraken. In de namiddag, als het warmer begint te worden, zal er geknabbeld worden aan die bewolking. We gaan zien dat het dan steeds zonniger wordt in het oosten. Later gebeurt dat in de oostelijke provincies."

"Vandaag dus iets minder, maar dat wordt woensdag al rechtgezet", vervolgt de weerman. "Dan krijgen we een prachtige, zomerse dag. De temperaturen zullen oplopen tot 24 graden. Dat is ook zo voor donderdag. Vrijdag komt er weer wat koudere lucht opzetten. We beginnen dan met ochtendgrijs, maar later zal de zon doorbreken. Het weekend ziet er weer prima uit, met veel zon en heerlijke temperaturen", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws