Qmusic-presentatrice Jolien Roets deelt plots droevig nieuws: "Het is voorbij"

07112022JOLIENROETSPHOTONEWS
Het zijn spannende tijden voor Jolien Roets en haar vriend, dj Hakim Chatar. Zo is het koppeltje zojuist met hun twee kindjes naar hun nieuwe stekje verhuisd. Maar helaas waren er ook minder leuke vooruitzichten voor de Qmusic-presentatrice.
Jolien Roets en Hakim Chatar zijn verhuisd, en zo trokken ze de deuren dicht van hun liefdesnestje, waar ze vier jaar lang lief en leed hebben gedeeld. Én waar ze twee schatten van kindjes hebben gekregen. In 2021 kreeg het koppel samen een zoontje, Idris Mehdi. Op 14 maart kreeg hij er een zusje, Mina Lamia, bij.
Maar nu is helaas een moeilijke dag aangebroken voor de mama van twee. “Beide baby’s met een klein hartje afgezet bij de onthaalmoeder”, laat Jolien weten op haar Instagramverhaal. Voor Mina is het trouwens de eerste keer. En Jolien gaat weer aan het werk, bij Qmusic en als voice-over bij VTM. En hoewel de presentatrice zin heeft om weer aan de slag te gaan, komt ze ook tot een moeilijk besef.
Bron: Instagram Stories (@jolienroets)
Bron: Instagram Stories (@jolienroets)

Tijd komt niet meer terug

“Back to business met een dubbel gevoel”, schrijft de radiostem. “Heel veel zin om terug te werken, maar het voelt alsof mijn moederschapsrust veel te snel voorbij is gegaan”, vindt Jolien. “Een tijd die nooit meer terugkomt.”