Moeilijk afscheid voor Qmusic-stem Jolien Roets en Hakim: "Bedankt voor de mooie herinneringen"

12122022JOLIENROETSINSTAGRAM
Jolien Roets en Hakim Chatar vormen al enkele jaren een dolgelukkig koppel. In 2021 kregen ze samen een zoontje, Idris Mehdi. Op 14 maart kreeg hij er een zusje, Mina Lamia, bij. De trotse ouders leven op een roze wolk. Toch moesten ze onlangs een moeilijk besluit nemen.
Er is een moeilijke dag aangebroken voor Jolien Roets en haar vriend, dj Hakim Chatar. Met een klein hartje trokken ze de deur van hun liefdesnestje in Gentbrugge zojuist een laatste keer achter zich dicht. En dat afscheid valt hen zwaar.Dit was 4 jaar lang onze thuis”, steekt de Qmusic-presentatrice van wal op Instagram.
“2 katjes opgevangen hier, 2 baby’s gekregen hier - eentje zelfs letterlijk, in de slaapkamer - bbq’s en pizza-avonden gehad, radioshows gemaakt, zo hard ruzie gemaakt dat de buren het konden horen (gewéldige buren, trouwens!), onnozele podcasts opgenomen en ongelooflijk veel vuilniszakken voor de deur gezet”, schrijft Jolien nostalgisch. “Bedankt voor de mooie herinneringen, Gentbrugge!”

Back to 9000

Gelukkig heeft het koppeltje ook leuke vooruitzichten. Jolien en Hakim gaan met hun gezinnetje terug in Gent wonen. “Op naar onze eerste, échte eigen plek”, laat de radiostem vol spanning weten. “Top”, “Good luck”, “Proficiat en veel succes!”, lezen we meermaals in de reacties. Ook Lynn Van den Broeck en Laura Tesoro wensen het koppeltje het allerbeste toe in hun nieuwe stekje.