Sarah Puttemans laat wel heel veel bloot zien op Instagram: "Wow! Megaknap!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah Puttemans laat wel heel veel bloot zien op Instagram: "Wow! Megaknap!"

Sarah Puttemans laat wel heel veel bloot zien op Instagram: "Wow! Megaknap!"

Sarah Puttemans is dezer dagen niet van het scherm weg te slaan. Zo is ze momenteel te zien in 'Celebrity MasterChef' en binnenkort ook in 'De Verraders'. Op Instagram laat ze ons nu meegenieten van haar tripje naar Venetië.

Na 'Celebrity MasterChef' kunnen we Sarah Puttemans, die al ruim drie jaar een koppel vormt met Viktor Verhulst, vanaf 17 september ook bewonderen in 'De Verraders'. Dat nieuws werd op woensdag 6 september bekendgemaakt.

"Ik merk dat heel veel mensen een soort van vertrouwen vinden in mij. Maar ik denk wel dat ik dat makkelijk kan omschakelen moest ik een verrader zijn. Het vertrouwen misbruiken, ja. Ik denk dat het heel heftig gaat worden en dat het belangrijk is dat je alles wat verdacht is strategisch opschrijft", aldus Sarah over haar deelname.

Megaknap

Momenteel vertoeft de influencer in Venetië. Daar was ze ook te gast op het filmfestival. Op Instagram laat ze haar volgers nu ook meegenieten van haar trip naar de prachtige Italiaanse stad. En daarop laat de vriendin van Viktor Verhulst zich ook van haar meest sexy kant zien. Haar volgers horen we alvast niet klagen. "Wauw!", "Zo mooi!", "Wow! Megaknap!" en "Zo sexy!", klinkt het onder meer in de comments.

Populair

Laatste nieuws