Kijkers raken maar niet uitgepraat over deze Netflix-serie: "Een van de beste thrillers van het jaar!"

230908liebeskindnetflix
Momenteel is er op Netflix een bijzondere thrillerserie te bekijken, 'Liebes Kind'. En die serie blijkt een van de beste thrillerseries te zijn van het afgelopen jaar.
In 'Liebes Kind' leeft de mysterieuze vrouw Lena samen met haar twee kinderen in volledige afzondering. Ze moeten alles doen op voorgeschreven tijden en doen alles wat de kidnapper hen zegt. Maar op een bepaald moment slaagt Lena erin om te ontsnappen. En dan ontdekken onderzoekers de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning van 13 jaar geleden.
'Liebes Kind' is gebaseerd op het gelijknamige boek dat ook al een groot succes was. En nu krijgt de verfilming ook massaal veel lovende reacties. "'Liebes Kind' is een van de beste thrillers van het jaar en een absolute aanrader op Netflix!", schrijft een recensent van Veronica Superguide.

Plotwendingen

"Het mysterie rondom de gekidnapte familie grijpt je vanaf de eerste scène bij de keel en laat niet meer los. De plotwendingen zijn talrijk en er wordt fantastisch geacteerd, in het bijzonder door de kindacteurs die hele pittige scènes moeten spelen", aldus de recensent. En ook de kijkers zijn unaniem lovend. "Iedereen moet 'Liebes Kind' gezien hebben!", "Ik ben helemaal geboeid door de intensiteit" en "Wat een geweldige miniserie", klinkt het onder meer.