Tom Boonen klapt uit de biecht: om deze pijnlijke reden uit elkaar met Lore Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Boonen klapt uit de biecht: om deze pijnlijke reden uit elkaar met Lore

Tom Boonen klapt uit de biecht: om deze pijnlijke reden uit elkaar met Lore

Na 20 jaar is de relatie tussen Tom Boonen en zijn vriendin Lore Van de Weyer op de klippen gelopen. Dat nieuws maakte hij zelf bekend in Humo. Nu onthult de voormalige wielrenner ook waarom ze niet langer een koppel vormen.

Tom Boonen en Lore Van de Weyer vormden maar liefst 20 jaar een koppel en kregen twee dochters samen, hun tweeling Jacqueline en Valentine van acht jaar oud. “Ik denk dat de tijd intussen wel rijp is om het hier te zeggen: Lore en ik zijn inderdaad al even uit elkaar”, onthult de ex-wielrenner in Humo.

Van een slechte verstandhouding is er gelukkig geen sprake. “We komen nog altijd keigoed overeen”, onderstreept hij. “We lopen elkaars deur plat, gaan nog samen op vakantie, maar wonen niet meer samen. Intussen heeft Tom al opnieuw de liefde gevonden. Maar zijn nieuwe vlam heeft niets met de breuk te maken.

“We zijn 20 jaar samen geweest, hebben hoogtes en laagtes gekend, we hebben samen veel meegemaakt, maar we zijn ook erg veranderd in die periode – net zoals iedereen”, moet de ex-wielrenner vaststellen. “Dat leidt tot spanningen. Nadat we beslist hebben om wat afstand te nemen van elkaar, vielen alle puzzelstukjes miraculeus in elkaar”, aldus Tom. “We gunnen elkaar alle geluk van de wereld.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws