Na ernstige RSV-infectie: zo gaat het nu met kindje van Wout Bru en Natassia Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na ernstige RSV-infectie: zo gaat het nu met kindje van Wout Bru en Natassia

Na ernstige RSV-infectie: zo gaat het nu met kindje van Wout Bru en Natassia

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hebben eind november hun tweede kindje mogen verwelkomen. Echter werd hun babygeluk al snel overschaduwd, want de kleine Beau werd erg ziek. De kersverse ouders vertellen nu hoe het met hun kindje gaat.

Op 29 november kregen Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hun tweede kindje, een dochtertje genaamd Beau. Zo’n drie weken na de bevalling merkte de ouders op dat ze niet goed ademde en toen zijn ze naar het ziekenhuis gegaan. Daar kregen ze te horen dat Beau RSV had.

Uiteindelijk lag het dochtertje van Wout en Bru vijf dagen op de intensieve in het ziekenhuis van Brussel. Nu, enkele weken verder, is ze beau nog niet volledig hersteld. “Ze krijgt nog nazorg, bij de osteopaat en de logopedie, want ze drinkt niet goed. Daardoor is ze te mager”, vertelt Natassia aan Dag Allemaal. “Haar ademhaling is ook nog niet optimaal”, klinkt het.

“Beau heeft wat achterstand, maar de dokters hebben gezegd dat dat geen invloed zal hebben op haar gezondheid later”, verduidelijkt de papa. Natassia geeft wel toe dat de RSV-infectie een grote invloed heeft gehad op haar. “Ik maak me niet gauw zorgen, maar nu denk ik bij alles wat ze doet: ‘Is dat wel normaal?’”, zegt ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws