Volgt Viktor Verhulst weldra zijn vader Gert Verhulst op? Koen Crucke onthult plots groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Volgt Viktor Verhulst weldra zijn vader Gert Verhulst op? Koen Crucke onthult plots groot nieuws

Volgt Viktor Verhulst weldra zijn vader Gert Verhulst op? Koen Crucke onthult plots groot nieuws

Viktor Verhulst treedt steeds meer uit de schaduw van zijn vader Gert Verhulst. Zo maakt hij momenteel ook veel indruk in 'De Expeditie: Groenland'. En blijkbaar koestert Viktor ook grote carrièreplannen.

Dat vertelt Koen Crucke deze week in TV Familie. "Net als Gert staat Viktor met beide benen op grond", vertelt Koen. "Dat siert hen. En Vik weet dat hij nu moet profiteren van zijn bekendheid om tv te maken. Tezelfdertijd beseft hij maar al te goed dat zo'n tv-carrière eindig is."

"Hij doet het allemaal wel graag, maar het is niet dat waarnaar hij streeft", aldus Koen. "Ik denk dat hij binnen afzienbare tijd meer naar een leidinggevende functie bij Studio 100 toe zal werken", onthult de zanger. En ook Walter De Donder liet al eerder uitschijnen dat Viktor die richting wil uitgaan.

Stille ambitie

"Het is een stille ambitie van hem om ooit een sleutelrol binnen Studio 100 te bekleden", vertelde hij een tijdje geleden in Dag Allemaal. "Niet om de cijfers te bewaken, maar voor iets creatiefs, zoals zijn vader. Hij heeft er alleszins de kennis en het inzicht voor", aldus De Donder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws